На урочистостях з нагоди ювілею хору колективу вручено Почесну грамоту обласної ради, а від голови обласної ради Олександра Вельбівця – корзину квітів

18 грудня 2017, 11:31
На урочистостях з нагоди ювілею хору колективу вручено Почесну грамоту обласної ради, а від голови обласної ради Олександра Вельбівця – корзину квітів15 грудня 2017 року черкащани мали змогу відвідати обласну філармонію та переглянути концертну програму Черкаського академічного заслуженого українського народного хору «60 пісенних років».

Як і зазвичай, – глядацька зала була переповнена шанувальниками творчості самобутніх виконавців. Та цього дня серед глядачів були і ветерани хору, ті, хто в минулі роки активно виступали зі сцени та дарували мешканцям області і України насолоду від справжніх народних пісень.

Привітати ювілярів з визначною подією в житті славнозвісного творчого колективу завітав заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

На урочистостях з нагоди ювілею хору колективу вручено Почесну грамоту обласної ради, а від голови обласної ради Олександра Вельбівця – корзину квітівВітаючи колектив з 60-річчям, він зазначив, що виступи хору десятки років супроводжуються незмінним успіхом та широким визнанням у людей не тільки на Черкащині, в Україні, а й далеко за її межами.

Підтвердженням всенародної любові стало нагородження колективу Державною премією України імені Т.Г. Шевченка та присудження високого звання лауреата Національної премії України імені Т.Г. Шевченка.

На урочистостях з нагоди ювілею хору колективу вручено Почесну грамоту обласної ради, а від голови обласної ради Олександра Вельбівця – корзину квітівВадим Гайович подякував артистам і митцям за вірність рідній українській пісні, за збереження духовних джерел, примноження народних традицій, за ту пісню, яка вчить патріотизму, вчить любити Україну.

Він побажав, щоб і надалі нові покоління артистів, які будуть поповнювати колектив, працювали так же натхненно, щоб і надалі про Черкаський академічний заслужений український народний хор казали, що це співає сама душа українського народу.

На урочистостях з нагоди ювілею хору колективу вручено Почесну грамоту обласної ради, а від голови обласної ради Олександра Вельбівця – корзину квітівЗ нагоди ювілею Вадим Гайович вручив колективу Почесну грамоту обласної ради, а від голови обласної ради Олександра Вельбівця на сцену до колективу винесли на знак глибокої вдячності корзину квітів.

Концертна програма складалася з двадцяти творів, серед них і візитівки, за виконанням яких ідентифікують черкаський хор, – пісні «Мамина вишня» та «Степом, степом».





Source URL: https://oblradack.gov.ua/5185-na-urochistostiah-z-nagodi-iuvleiu-horu-kolektivu-vrucheno-pochesnu-gramotu-oblasnoii-radi-a