Валентин Тарасенко у день Святого Миколая відвідав дітей у Моринцях і Шевченковому

19 грудня 2017, 17:52
Валентин Тарасенко у день Святого Миколая відвідав дітей у Моринцях і Шевченковому19 грудня 2017 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко у день Святого Миколая відвідав декілька дошкільних установ виборчого округу на Звенигородщині.

Серед них – Моринський навчально-виховний комплекс \"Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів\" імені Тараса Григоровича Шевченка.

Валентин Тарасенко у день Святого Миколая відвідав дітей у Моринцях і ШевченковомуТут посадовець ознайомився з умовами, які створені для дітей, та привіз святкові дарунки.

Також Валентин Тарасенко підготував сюрприз і для вихованців спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю в с. Шевченкове.

За його дорученням до дітвори ще зранку завітали Дід Мороз і Снігуронька, які вручили їм подарунки в шкільній їдальні за святковим столом.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5190-valentin-tarasenko-u-den-sviatogo-mikolaia-vdvdav-dtey-u-morinciah-shevchenkovomu