На сесії Шполянської районної ради депутати розглянули звіт голови районної ради і районний бюджет на 2018 рік

21 грудня 2017, 15:37
На сесії Шполянської районної ради депутати розглянули звіт голови районної ради і районний бюджет на 2018 рік21 грудня 2017 року в залі засідань будинку рад голова районної ради Олександр Кузуб провів пленарне засідання позачергової двадцять другої сесії районної ради сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Козоріз, голови територіальних громад району, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ і організацій району, представники місцевих засобів масової інформації.

Відповідно до вимог Закону України \"Про місцеве самоврядування в Україні\", Регламенту районної ради питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. На сесії Шполянської районної ради депутати розглянули звіт голови районної ради і районний бюджет на 2018 рік

До порядку денного двадцять другої сесії було включено 6 питань. На сесію районної ради прибули та взяли участь в її роботі 23 депутати.

На початку роботи депутати заслухали звіт голови районної ради, внесли зміни до Програми підтримки органів виконавчої влади Шполянського району на 2016-2018 роки та до районного бюджету на 2017 рік.

Далі депутати обговорили і підтримали рішення про районний бюджет на 2018 рік та затвердили Акти приймання-передачі майна філій бібліотечних установ.На сесії Шполянської районної ради депутати розглянули звіт голови районної ради і районний бюджет на 2018 рік

У ході роботи сесія затвердила Акт приймання-передачі цілісного майнового комплексу Шполянського МНВК.

Також депутати заслухали інформацію голови Матусівської ОТГ Василя Колісника щодо планів діяльності об\'єднаної територіальної громади та взаємодії об\'єднаної територіальної громади з районними установами.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5191-na-sesii-shpolianskoii-rayonnoii-radi-deputati-zatverdili-zvt-golovi-rayonnoii-radi-rayonniy