Депутати Городищенської районної ради прийняли бюджет на 2018 рік і ряд нових програм

21 грудня 2017, 16:53
Депутати Городищенської районної ради прийняли бюджет на 2018 рік і ряд нових програм21 грудня 2017 року відбулася чергова 18 сесія Городищенської районної ради, яку провів заступник голови районної ради Микола Панчишин.

В роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Олександр Лупашко, заступник голови Городищенської районної державної адміністрації Василь Скринник, керівники Городищенського відділу Смілянської місцевої прокуратури та Городищенського відділення Національної поліції, керівники районних служб, структурних підрозділів районної державної адміністрації, комунальних установ та закладів, голови територіальних громад району, представники засобів масової інформації.

Перед розглядом питань порядку денного сесії головуючий вручив Почесну грамоту обласної ради депутату районної ради декількох скликань Петру Мотузці.

На пленарному засіданні прийнято програми: соціального і економічного розвитку району на 2018 рік; соціально-правового захисту дітей, забезпечення умов для дотримання державних гарантій і конституційних прав дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування на 2018-2020 роки; участі районної ради у проведенні загальнорайонних заходів 2018 року та висвітлення; плану діяльності з підготовки регуляторних актів районної ради на 2018 рік.

Крім того, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік і затвердили головний фінансовий документ району на 2018 рік, продовжили термін дії ряду районних галузевих програм.

За результатами конкурсного добору рішенням сесії було призначено керівників комунальних закладів культури.

Депутати задовольнили звернення журналіста районної газети «Вісник Городищини» Володимира Чоса про надання грошової допомоги на оплату за користування Інтернетом.

При розгляді питань комунальної власності депутати прийняли рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Городищенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської районної ради та про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району у власність Мліївської сільської об’єднаної територіальної громади бюджетних установ, закладів (юридичні особи), нерухомого майна і матеріальних цінностей.

Відповідно до порядку денного сесії обранці затвердили технічну документацію нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва СТОВ «Агрофірма Вись» в межах Калинівської сільської ради та внесли зміни до рішення районної ради «Про затвердження технічної документації нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Орловецької сільської ради для продажу права оренди на земельних торгах».

Також було затверджено структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради на 2018 рік, плани роботи районної ради на І півріччя 2018 року та підготовки проектів регуляторних актів на наступний рік.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5192-deputati-gorodischenskoii-rayonnoii-radi-priyniali-biudzhet-na-2018-rk-riad-novih-program