Президією обласної ради обговорено і сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради

28 лютого 2018, 18:33
Президією обласної ради обговорено і сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради28 лютого 2018 року проведено засідання президії обласної ради, на якому сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради, що відбудеться днями.

Вів засідання голова обласної ради Олександр Вельбівець.

До розгляду членам президії було запропоновано 32 питання, які попередньо обговорено в постійних комісіях обласної ради. Серед них – програми економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2018 рік та зайнятості населення Черкаської області на 2018-2020 роки.

Президією обласної ради обговорено і сформовано порядок денний пленарного засідання обласної радиПотім члени президії окремим блоком розглянули питання управління майном, його передачі, оренди, списання, а також затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та внесення змін до кодів видів економічної діяльності суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та інші.

Депутати підтримали включення до порядку денного сесії внесення змін до низки обласних програм; у додаток до рішення обласної ради від 25.06.2015 № 41-1/VІ «Про перспективний план формування територій громад Черкаської області»; до рішення обласної ради від 22.12. 2017 № 19-22/VІІ «Про обласний бюджет на 2018 рік» тощо.

Президією обласної ради обговорено і сформовано порядок денний пленарного засідання обласної радиРекомендовано розглянути на пленарному засіданні і питання щодо виконання обласних програм, зокрема, підтримки і розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, розвитку футболу, а також щодо припинення державним підприємствам «Смілянське лісове господарство» і «Черкаське лісове господарство» права користування частиною мисливських угідь і відповідно надання таких прав ТОВ «Мисливський клуб Фазан» для ведення мисливського господарства.

Серед питань, що знайшли підтримку членів президії, – затвердження звіту за результатами роботи комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради та ряду звернень до керівництва держави.

Обговоривши низку інших питань порядку денного, члени президії сформували порядок денний сесії, пленарне засідання якої заплановане на 2 березня.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5286-prezidieiu-oblasnoii-radi-obgovoreno-sformovano-poriadok-denniy-plenarnogo-zasdannia-oblasnoii