У обласному центрі на відзначення Дня добровольця покладено квіти до пам’ятного знака

14 березня 2018, 13:47
У обласному  центрі на відзначення  Дня добровольця покладено квіти до пам’ятного знака14 березня 2018 року уже вдруге в нашій державі на офіційному рівні відзначається День українського добровольця.

У м. Черкаси представники обласної і міської влади, військовослужбовці та ветерани АТО, небайдужі містяни зібралися біля пам’ятного знака, що в Соборному сквері, щоб ушанувати людей, які у складні для країни часи добровільно, за покликом серця, піднялися на захист рідної землі від російського агресора.

У обласному  центрі на відзначення  Дня добровольця покладено квіти до пам’ятного знакаУ ряди захисників добровільно ішли і зовсім юні хлопці, і зрілі чоловіки, і ті, хто ніколи не тримав у руках автомати, і навіть жінки, які залишили домашній затишок, щоб підтримувати бійців на Сході.

На початку церковнослужителі різних конфесій провели спільний молебень, а потім до пам’ятного знака учасники заходу поклали полум’яні квіти.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5303-u-oblasnomu-centr-na-vdznachennia-dnia-dobrovolcia-pokladeno-kvti-do-pamiatnogo-znaka