На черговій сесії районної ради депутати заслухали звіт голови Черкаської райдержадміністрації

12 квітня 2018, 19:58
На черговій сесії районної ради депутати заслухали звіт голови Черкаської райдержадміністрації  12 квітня 2018 року голова районної ради Олексій Собко провів чергову 22 сесію районної ради, у роботі якої взяли участь голова райдержадміністрації, депутат обласної ради Анатолій Яріш, заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Петро Коренюк, керівники установ та організацій району, сільські голови, голова Степанківської ОТГ, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області В\'ячеслав Перевізник вручив Почесну Грамоту Державної служби за вагомий особистий внесок у розвиток цивільного захисту, високий рівень організації у підготовці та проведенні навчань, забезпеченні заходів захисту населення і територій голові райдержадміністрації Анатолію Ярішу.

В свою чергу голова районної ради Олексій Собко та голова райдержадміністрації Анатолій Яріш вручили Почесну Грамоту районної ради та районної державної адміністрації сільському голові села Тубільці.

На черговій сесії районної ради депутати заслухали звіт голови Черкаської райдержадміністрації  Потім депутати розглянули депутатські звернення та перейшли до розгляду питань порядку денного.

Першим заслухали публічний звіт голови райдержадміністрації Анатолія Яріша. Інформуючи про підсумки діяльності Черкаської районної державної адміністрації за 2017 рік та виконання делегованих районною радою повноважень, він наголосив, що у минулому році всі організаційні та управлінські зусилля, наявний фінансовий ресурс спрямовувались на інноваційно-інвестиційну діяльність, розвиток агропромислового комплексу, охорону навколишнього природного середовища, поліпшення надання якості послуг в сфері охорони здоров’я, освіти, фізичної культури і спорту, національно-патріотичному вихованню молоді, культури, захисту прав та інтересів дітей, громадської безпеки та порядку, оборонної роботи, цивільного захисту, а також на підвищення рівня та легалізації заробітної плати, покращення благоустрою населених пунктів та вдосконалення відносин з бізнесом.

Після обговорення, депутати районної ради взяли звіт до відома.

Далі народні обранці затвердили ряд районних програм, зокрема: щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки та програму інформаційно-аналітичного забезпечення Черкаської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки.

В порядку контролю депутати заслухали хід виконання районних програм: зайнятості населення на 2013-2017 роки; профілактики та лікування стоматологічних захворювань на 2016-2020 роки та внесли зміни вже до діючих: «Програми забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2015-2020 роках», районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; «Програми розвитку фізичної культури і спорту в Черкаському районі на 2016-2020 роки»; до рішення районної ради від 21.12.2017 №20-7/VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та деяких інших.

Під час засідання депутати також заслухали звіт про роботу постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики.

В ході пленарного засідання прийнято ряд рішень, що стосуються управління майном районної комунальної власності; затвердили ряд технічних документацій з нормативно грошової оцінки земельних ділянок та ін.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5358-na-chergovy-sesii-rayonnoii-radi-deputati-zasluhali-zvt-golovi-cherkaskoii-rayderzhadmnstracii