На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішень

22 червня 2018, 18:43
На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішень22 червня 2018 року голова районної ради Володимир Дзега провів 27 чергову сесію районної ради.

У засіданні взяли участь депутати обласної ради Сергій Буцько і Григорій Плічко, керівники районної державної адміністрації, установ і організацій, селищний і сільські голови, представники місцевої преси, громадськість.

Передувало пленарному засіданню сесії робота постійних комісій і президії районної ради.

На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішеньНа початку роботи сесії перед депутатами виступив керівник філії «Драбівський райавтодор» дочірнього підприємства «Черкаський облавтодор» Олександр Тесленко, який розповів про стан справ щодо ремонту доріг, які знаходяться на території району, ознайомив із графіком ремонту шляхів місцевого значення та дав відповіді на запитання.

Згідно затвердженого порядку денного спочатку депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації Івана Гайдая про виконання програм економічного і соціально-культурного розвитку району та делегованих районною радою повноважень.

На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішеньДалі прийняли позитивні рішення щодо звітів головних розпорядників бюджетних коштів про використання коштів, виділених з районного бюджету на фінансування районних програм у 2017 році; звітів постійних комісій районної ради та про хід виконання рішення районної ради від 18.02.2014 № 36-1/VІ «Про районну комплексну Програму «Турбота» на 2014-2020 роки.

Потім начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк озвучила загалу пропозиції щодо внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, які викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, що виникла в ході виконання кошторисів поточного року; збільшенням видатків за рахунок субвенцій, які передаються із обласного бюджету, На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішеньсільських, селищних відповідно рішень рад про делегування коштів районному бюджету в сумі 1902,348 тис. грн.; розподілом вільного залишку бюджетних коштів на початок року по загальному фонду у сумі 1481,61 тис. грн. та за рахунок спрямування коштів внаслідок перевиконання доходної частини бюджету у сумі 598,3 тис. грн.

Заслухано також питання про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та комунального некомерційного підприємства «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішеньДепутати погодили Програму збереження та використання Національного архівного фонду Драбівського району на 2018 рік та затвердили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва на стадії розробки проектної документації об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів районного бюджету, комунальних підприємств, установ та організацій.

На сесії Драбівської районної ради заслухали звіти, внесли зміни до бюджету та прийняли низку важливих рішеньПозитивним було голосування народних обранців щодо внесення змін до рішень районної ради, зокрема, рішення від 06.06.2014 № 40-11/VI «Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Драбівського району та уповноважених органів, яким вони передані в управління».

У ході роботи також вирішено питання, що стосуються управління комунальним майном, земельних питань та затвердили план роботи районної ради на ІІ півріччя поточного року.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5461-na-sesii-drabvskoii-rayonnoii-radi-zasluhali-zvti-vnesli-zmni-do-biudzhetu-ta-priyniali-nizku