Проведено позачергову двадцять п’яту сесію Черкаської районної ради

13 липня 2018, 12:04
Проведено позачергову двадцять п’яту сесію Черкаської районної ради12 липня 2018 року голова районної ради Олексій Собко провів позачергову двадцять п’яту сесію районної ради.

Участь у її роботі взяли голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Анатолій Яріш, сільські голови, представники ОТГ, керівники підприємств, установ, організацій, громадськість, ЗМІ.

Під час затвердження порядку денного депутати відхилили розгляд питання щодо створення тимчасової контрольної комісії Черкаської районної ради з вивчення стану проведення робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом автомобільних доріг у Черкаському районі у зв’язку з доопрацюванням Положення про тимчасову контрольну комісію районної ради.

Проведено позачергову двадцять п’яту сесію Черкаської районної радиПеред початком сесії голова районної ради надав слово для інформування щодо стану проведення ремонтних робіт на дорогах району, голові районної державної адміністрації, депутату обласної ради Анатолію Ярішу. Він зазначив, що районною державною адміністрацією подано проектно-кошторисні документації на проведення ремонтних робіт. Оголошено тендерні торги по 10 дорогах району, які будуть проведені в липні місяці, і почнуться ремонтні роботи. На дрібний ямковий ремонт виділено 4,0 млн. грн. Крім того, проведено домовленості з підприємствами щодо їхньої співучасті в ремонті доріг району.

Проведено позачергову двадцять п’яту сесію Черкаської районної радиДалі депутати заслухали інформацію начальника управління економіки районної державної адміністрації Володимир Гуня про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та підтримки комунального підприємства теплових мереж Черкаського району на 20108-2020 роки. Він, зокрема, зазначив, що зміни викликані необхідністю для входження в опалювальний сезон та вчасного проведення ремонтних робіт комунальним підприємством теплових мереж Черкаського району.

Проведено позачергову двадцять п’яту сесію Черкаської районної радиВ ході роботи сесії знайшов також підтримку проект про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 №20-7/VII «Про районний бюджет на 2018 рік», які викликані перерозподілом коштів в межах кошторисних призначень та змінами в частині міжбюджетних трансфертів.

На завершення роботи депутати розглянули питання щодо затвердження технічних документацій з нормативно грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності в адмінмежах Мошнівської сільської ради, однак рішення не набрало необхідної кількості голосів.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5491-provedeno-pozachergovu-dvadciat-piatu-sesiu-cherkaskoii-rayonnoii-radi