Проведено позачергову сесію Монастирищенської районної ради

13 липня 2018, 16:27
Проведено позачергову сесію Монастирищенської районної ради12 липня 2018 року голова районної ради Микола Орендарчук провів позачергову 27 сесію Монастирищенської районної ради 7 скликання.

У засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Олег Недогода, заступник голови районної ради Майя Фариба, керівники підприємств, установ і організацій району, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації.

Відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту районної ради питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо розглядалися на спільному засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансової та податкової політики, приватизації та власності і президії районної ради.

Проведено позачергову сесію Монастирищенської районної радиПроекти рішень були розміщені на офіційному веб-сайті районної ради, надіслані на електронні скриньки народним обранцям району та роздані у паперовому варіанті присутнім на сесії депутатам.

Затвердивши порядок денний сесії, депутати перейшли до розгляду питань, поданих на пленарне засідання.

Першим розглянуто заходи з реорганізації районного Центру первинної медико-санітарної допомоги, щодо яких інформувала головний лікар центру ПМСД Людмила Редванська.

Проведено позачергову сесію Монастирищенської районної радиДалі депутати перейшли до розгляду питання про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, з якими присутніх ознайомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника фінансового управління райдержадміністрації Олег Кошовий. Після обговорення депутати одноголосно затвердили запропоновані зміни.

У ході роботи районні депутати схвалили рішення щодо передачі основних засобів; підтримали внесення змін до структури і чисельності установ охорони здоров’я району; затвердили Положення про порядок проведення конкурсу на зайняття посад педагогічних працівників комунальної установи «Монастирищенський районний інклюзивно-ресурсний центр» тощо.

Окрім того, депутати підтримали рішення про затвердження розпоряджень голови районної ради.

За результатами розглянутих питань прийнято відповідні рішення.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5493-provedeno-pozachergovu-sesiu-monastirischenskoii-rayonnoii-radi