На сесії Чигиринської районної ради депутати внесли зміни до районного бюджету та окремих програм

24 липня 2018, 19:42
На сесії Чигиринської районної ради депутати внесли зміни до районного бюджету та окремих програм24 липня 2018 року проведено 29-у сесію Чигиринської районної ради. Пленарне засідання вела голова районної ради Валентина Алєксєєвець.

В роботі пленарного засідання взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій та голови сільських рад району.

Першим, згідно затвердженого порядку денного, депутати розглянули питання про внесення змін до районного бюджету на 2018 року, з яким ознайомив присутніх начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко.

На сесії Чигиринської районної ради депутати внесли зміни до районного бюджету та окремих програмНаступними розглядались питання про внесення змін до програм, а саме: вдосконалення роботи органів виконавчої влади у Чигиринському районі на 2016-2020 роки та районної програми зайнятості на період до 2020 року.

В подальшому депутати затвердили висновок про вартість майна районної комунальної власності та внесли зміни до структури комунального закладу «Чигиринський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чигиринської районної ради.

Одноголосно депутатами підтримано рішення пропризначення Олени Гейван-Лобової на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чигиринської районної ради.

На сесії Чигиринської районної ради депутати внесли зміни до районного бюджету та окремих програмДалі у ході роботи депутати обговорили та прийняли рішення щодо передачі майна районної комунальної власності, а також про припинення права постійного безоплатного користування майном районної комунальної власності та надали згоду на прийняття об’єкту завершеного будівництва в районну комунальну власність.

Також депутати розглянули та затвердили окремі технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Проект рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Чигиринський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» депутатами не було підтримано та направлено відповідним постійним комісіям на доопрацювання.

Усі питання порядку денного попередньо було розглянуто на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5503-na-sesii-chigirinskoii-rayonnoii-radi-deputati-vnesli-zmni-do-rayonnogo-biudzhetu-ta-okremih