На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради прийнято ряд нових програм

27 липня 2018, 18:43
На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради прийнято ряд нових програм27 липня 2018 року відбулося засідання 30-ї позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів заступник голови районної ради Петро Пустільнік.

У роботі позачергової сесії взяли участь голова та перший заступник голови районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, голови об’єднаних територіальних громад, представники засобів масової інформації.

На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради прийнято ряд нових програмНа розгляд сесії було внесено 13 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала хвилиною мовчання із вшанування пам’яті земляка Білоушенка Сергія Олександровича, який 27 липня 2014 року загинув у боях під Торезом Донецької області в ході антитерористичної операції на Сході України, та всіх загиблих мирних жителів і військовослужбовців під час Євромайдану та проведення антитерористичної операції.

На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради прийнято ряд нових програмВ ході сесії депутати ухвалили ряд нових програм, а саме: «Про затвердження Програми організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, що підпорядковані відділу освіти Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації на 2018-2019 навчальний рік», «Про районну програму розвитку дошкільної освіти Корсунь-Шевченківського району на період до 2022 року», «Про районну програму підтримки розвитку комунального некомерційного підприємства «Корсунь-Шевченківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018 рік» та затвердили фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Корсунь-Шевченківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На сесії Корсунь-Шевченківської районної ради прийнято ряд нових програмПотім депутати підтримали рішення про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік. Разом з тим, не набрав необхідної кількості голосів проект рішення районної ради «Про створення комунальної установи «Корсунь-Шевченківський інклюзивно-ресурсний центр» та було знято відповідно з порядку денного проект рішення районної ради про затвердження граничної чисельності працівників цієї комунальної установи.

З усіх інших питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

На завершення голова районної державної адміністрації В. Клименко проінформував депутатів та присутніх про результати проведення розширеного засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації щодо погіршення екологічного стану річки Рось.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5505-na-sesii-korsun-shevchenkvskoii-rayonnoii-radi-priyniato-riad-novih-program