У Берестівці відкрито сучасний стадіон «Maximus»

21 серпня 2018, 21:10
У Берестівці відкрито сучасний стадіон «Maximus»19 серпня 2018 року голова обласної ради Олександр Вельбівець взяв участь в урочистих заходах з нагоди відкриття стадіону «Maximus» у селі Берестівець Уманського району.

Реконструкція цієї спортивної споруди тривала майже два роки. Втілити в життя мрію берестівчан стало можливим за підтримки керівника ТОВ «Берестівець», почесного громадянина Уманського району, заслуженого працівника сільського господарства України Василя Чекаленка, який завжди дбає про процвітання рідного села Берестівець.

Загалом на будівництво та облаштування стадіону витрачено біля 3 мільйонів гривень. Всі будівельні роботи виконувалися працівниками будівельної бригади села, в якій працюють берестівчани.

Футбольне поле стадіону «Maximus» має нове газоне покриття, сучасні трибуни, також на полі встановлено автоматичну систему поливу та освітлення.У Берестівці відкрито сучасний стадіон «Maximus»

– Цей стадіон сьогодні не тільки місце для занять спортом, це приклад того, що спільною працею можна досягти будь-якої мети, – наголосив Олександр Вельбівець.

Також він зауважив, що сьогодні створення належних умов для занять спортом є одним із головних завдань для усіх, хто опікується питанням спортивного розвитку підростаючого покоління. Створення подібних місць – є надзвичайно важливою подією в житті не лише села, а й всієї області зокрема.

– Тож хочу подякувати Василю Івановичу та усім, хто не був осторонь цієї ініціативи, хто долучився до створення сучасного, зручного стадіону, щоб наші молоді спортсмени мали змогу тут тренуватися та демонструвати свої здібності, – зазначив голова обласної ради.

На завершення Олександр Іванович побажав усім тренерам та спортсменам, які будуть займатися на полі, міцного здоров\'я, сил, наснаги, впевненості у власних силах та високих звершень на спортивній ниві, а також привітав усіх присутніх із прийдешніми святами Днем Державного Прапора України та 27-ою річницею проголошення незалежності нашої держави.У Берестівці відкрито сучасний стадіон «Maximus»

У ході святкування жіночій футбольній команді «Ятрань-Берестівець», учаснику Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги, вручено сертифікат на право користування стадіоном. Відтепер дівчата матимуть власне поле для тренувань та змагань.

Усі присутні отримали незабутні враження від святкування урочистої події, адже протягом дня тривала розважальна програма атракціонами, свято морозива, концерт за участі народного артиста України Степана Гіги та заслуженого артиста України Михайла Грицкана. Свято завершилося феєричним салютом.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5523-u-berestvc-vdkrito-suchasniy-stadon-maximus