Відбулася двадцять третя сесія Золотоніської районної ради

29 листопада 2018, 14:35
Відбулася двадцять третя сесія Золотоніської районної радиЗа інформацією Золотоніської районної ради 27 листопада 2018 року відбулася сесія районної ради. Вів її голова районної ради Валерій Саранча.

Спочатку депутати районної ради заслухали звіт голови ради про свою діяльність за період з листопада 2017 по листопад 2018 року.

Текст звіту було оприлюднено на сайті ради та попередньо обговорено на засіданнях комісій, тому за згодою депутатів голова ради Валерій Саранча у виступі лише тезово зупинився на ключових його положеннях.

За словами Валерія Петровича звітний період відзначався ростом суспільної активності громад. Рада активно та продуктивно співпрацювала з ними. Була відкритою до співпраці, намагалася враховувати інтереси кожної громади і в конфліктних ситуаціях трималася позиції захисту інтересів громади як єдиного суспільного організму. Ми вчимося співпраці з об’єднаними громадами як з рівноправними партнерами. Відбулася двадцять третя сесія Золотоніської районної ради

Також він щиро подякував усім: депутатському корпусу, сільським головам і депутатам сільських рад, органам державної влади за розуміння і підтримку. Окремо зупинився на співпраці з районною державною адміністрацією. Бо саме узгодженість і координованість спільних дій ради і адміністрації є запорукою успішної роботи.

Далі було розглянуто питання внесення змін до районного бюджету на 2018 рік та районної програми «Турбота», про звернення до Президента України щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення цін на газ, про план діяльності Золотоніської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік та про передачу книжкового фонду права комунальної власності Золотоніської районної ради у комунальну власність сільських рад.

З усіх питань порядку денного було прийнято відповідні рішення. На цьому двадцять третя сесія Золотоніської районної ради завершила свою роботу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5677-vdbulasia-dvadciat-tretia-sesia-zolotonskoii-rayonnoii-radi