На виконання обласної програми на Черкащині запрацював Єдиний регіональний портал надання адміністративних послуг

16 січня 2019, 12:17
На виконання обласної програми на Черкащині запрацював Єдиний регіональний портал надання адміністративних послугОдним із ключових інструментів підтримки бізнесу та громадян в Україні є спрощення системи надання адміністративних послуг.

З цією метою, відповідно до обласної програми інформатизації Черкаської області на 2016 – 2018 роки «Електронна Черкащина», затвердженої рішенням обласної ради від 19.02.2016 № 3-13/VII (зі змінами), створено Єдиний регіональний портал надання адміністративних послуг (далі – Портал), який розміщено за посиланням https://admin-portal.ck.gov.ua.

Наразі, на Порталі розміщена інформація про 352 адміністративні послуги, 31 центр надання адміністративних послуг, 120 суб’єктів надання адміністративних послуг.

Крім того, доступними для замовлення онлайн є 81 послуга через сервіси Міністерств за гіперпосиланням, що також розміщені на веб-порталі.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5743-na-vikonannia-oblasnoii-programi-na-cherkaschin-zapraciuvav-yediniy-regonalniy-portal-nadannia