Розпочато підготовку до проведення мистецького фестивалю «Тараса пензлі оживають – 2019»

17 січня 2019, 17:03
Розпочато підготовку до проведення мистецького фестивалю «Тараса пензлі оживають – 2019»17 січня 2019 року відбулася нарада під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка з організаторами мистецького фестивалю «Тараса пензлі оживають – 2019» щодо підготовки і проведення заходу.

У ході наради учасники визначалися з датами та форматом проведення фестивалю, а також обговорювали інші організаційні питання.

Нагадаємо, що в червні 2018 року відбувся художній пленер «Тараса пензлі оживають». 32 учасники конкурсу 14-18 років зустрілися у рідному селі Тараса Шевченка Керелівці (нині Шевченкове), щоб за три дні змалювати сучасне обличчя села. Для участі в цьому пленері конкурсна комісія відібрала щасливців серед тих, хто на перший тур надіслав творчий натюрморт у жанрах графіки й живопису. Діти малювали, спілкувалися, брали участь у тренінгах, одержали відзнаки й подарунки. Організаторами конкурсу є обласна рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласна громадська організація «Світовид».

Під час підбиття підсумків Валентин Тарасенко висловив побажання, щоб у майбутньому цей конкурс став «мінімум міжобласним, а то й всеукраїнським».



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5752-rozpochato-pdgotovku-do-provedennia-misteckogo-festivaliu-tarasa-penzl-ozhivaiut-2019