Обговорено проект Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2019 рік

25 січня 2019, 19:04
Обговорено проект Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2019 рік24 січня 2019 року відбулося чергове засідання комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради. Вів засідання голова цієї комісії, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Свою роботу комісія розпочала із моніторингу та оцінки виконання Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2018 рік на IV квартал та визначення своєчасності й ефективності виконання заходів, що були включені до цієї Антикорупційної програми. У ході обговорення комісією підготовлено заходи та затверджено звіт за результатами реалізації виконання заходів Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2018 рік за IV квартал 2018 року.

Також на засіданні було обговорено проект Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2019 рік. Про час і місце публічного обговорення цього проекту буде повідомлено додатково.

Після публічного обговорення відповідно до статті 19 Закону України «Про запобігання корупції» проект Антикорупційної програми буде внесено на розгляд сесії обласної ради.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5786-obgovoreno-proekt-antikorupcynoii-programi-cherkaskoii-oblasnoii-radi-na-2019-rk