Члени конкурсних комісій з визначення кандидатур на посади керівників комунальних некомерційних підприємств обласної ради ознайомилися зі своїми обов’язками

28 січня 2019, 17:52
Члени конкурсних комісій з визначення кандидатур на посади керівників комунальних некомерційних підприємств обласної ради ознайомилися зі своїми обов’язкамиПерший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів засідання декількох конкурсних комісій, що створені задля визначення кандидатур на ряд вакантних посад керівників комунальних некомерційних підприємств обласної ради, що реформовані у сфері охорони здоров’я.

У ході своєї роботи члени конкурсних комісій насамперед ознайомилися з Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою КМУ від 27 грудня 2017 року №1094 та відповідними розпорядженнями обласної ради.

Члени конкурсних комісій з визначення кандидатур на посади керівників комунальних некомерційних підприємств обласної ради ознайомилися зі своїми обов’язкамиОкрім того, присутні ознайомилися зі встановленими вимогами до претендентів на зайняття посади, з вимогами та обмеженнями, встановленими Законом України «Про запобігання корупції», у тому числі з механізмом повідомлення членом комісії про конфлікт інтересів і його подальших дій, а також з текстами оголошень про відкриття вакансій та конкурсу, що будуть розміщені на офіційному сайті обласної ради для ознайомлення зацікавленим особам.

Члени конкурсних комісій з визначення кандидатур на посади керівників комунальних некомерційних підприємств обласної ради ознайомилися зі своїми обов’язкамиЧлени комісії визначилися з регламентом виступів-презентацій кандидатів щодо розвитку підприємства, з регламентом обговорення та визначення результатів і з датами проведення наступних засідань тощо.

Рішення з обговорюваних питань члени комісії ухвалювали голосуванням.

До відома. Конкурс оголошується на визначення кандидатур на посади керівників комунальних некомерційних підприємств обласної ради: обласний онкологічний диспансер; обласна станція переливання крові; обласний клінічний госпіталь ветеранів війни; обласний психоневрологічний диспансер та обласна дитяча лікарня.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/5791-chleni-konkursnih-komsy-z-viznachennia-kandidatur-na-posadi-kervnikv-komunalnih-nekomercynih