Депутати Шполянської районної ради ухвалили зміни до районного бюджету на 2019 рік та задовольнили заяву голови Олександра Кузуба про складання ним повноважень голови районної ради

30 січня 2019, 11:13
Депутати Шполянської районної ради ухвалили зміни до районного бюджету на 2019 рік та задовольнили заяву голови Олександра Кузуба про складання ним повноважень голови районної радиЯк повідомляють у Шполянській районній раді, її голова Олександр Кузуб провів засідання тридцять третьої сесії районної ради сьомого скликання.

До участі у роботі сесії були запрошені керівники органів влади, організацій, установ, підприємств району, заступники голови райдержадміністрації, сільські голови, голови громадських організацій та політичних партій, представники ЗМІ.

Участь у засіданні взяли 28 депутатів із 34 обраних. Розпочалася сесія з привітання депутатів районної ради з днем народження, які вони відсвяткували в міжсесійний період.

Потім хвилиною мовчання присутні вшанували жертв Голокосту, міжнародний день пам’яті яких відзначався днями.

Депутати Шполянської районної ради ухвалили зміни до районного бюджету на 2019 рік та задовольнили заяву голови Олександра Кузуба про складання ним повноважень голови районної радиПопередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради було розглянуто проекти рішень з питань порядку денного та розміщено їх на офіційному веб-сайті районної ради для ознайомлення.

На розгляд депутатів подано проекти рішень про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2018 р. № 31-7/VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік». З ними присутніх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Голуб.

Вона відзначила, що зміни до районного бюджету викликані необхідністю проведення уточнень, викликаних прийняттям освітньої та медичної субвенцій, переданих районному бюджету Лип\'янською об\'єднаною територіальною громадою, прийняття інших субвенцій, переданих сільськими радами та об\'єднаними територіальними громадами.

Для утримання Лип\'янської ЗОШ Лип\'янською ОТГ передана освітня субвенція в сумі 1858,5 тис. грн; а для утримання Шполянської ЦРЛ передається медична субвенція в сумі 1076,7 тис. грн. Сільськими радами та об\'єднаними територіальними громадами передаються інші субвенції по загальному фонду на загальну суму 5821,7 тис. грн.

Депутати Шполянської районної ради ухвалили зміни до районного бюджету на 2019 рік та задовольнили заяву голови Олександра Кузуба про складання ним повноважень голови районної радиДепутати підтримали зміни до районного бюджету, зокрема спрямували 1809 тис. грн у Шполянську ЦРЛ, в тому числі: 225,7 тис. грн – на утримання фізіотерапевтичного та лабораторного кабінетів Шполянської ЦРЛ, які розміщені в АЗПСМ Матусівської ОТГ; 268 тис. грн – на утримання РЦСССДМ; 1367,7 тис. грн – на забезпечення харчування вихованців та учнів в дошкільних і шкільних відділеннях навчально-виховних комплексів й загальноосвітніх навчальних закладів.

Далі депутати ухвалили штатний розпис районної ради. Як зазначив голова районної ради Олександр Кузуб, у зв\'язку із зменшенням доходної частини районного бюджету штатний розпис районної ради пропонується до затвердження із скороченням двох штатних одиниць.

Розглянуто і кадрове питання. Враховуючи подану Олександром Кузубом заяву про складання ним повноважень, депутати погодили дострокове припинення повноважень голови районної ради.

Закриваючи засідання 33 сесії районної ради, заступник голови районної ради Лідія Татарина подякувала народним обранцям та всім присутнім за плідну та ефективну роботу в сесійній залі.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/5797-deputati-shpolianskoii-rayonnoii-radi-uhvalili-zmni-do-rayonnogo-biudzhetu-na-2019-rk-ta