«Космічні фантазії» в обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради

08 лютого 2019, 16:17
«Космічні фантазії» в обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної радиНа базі Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» проведено І (обласний) етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». Його мета – розвиток творчих здібностей у юного покоління, формування стійкого інтересу дітей до пошукової діяльності в питаннях дослідження Космосу.

Цього року від позашкільних навчальних закладів області на конкурс було подано 233 роботи майже з усіх районів та міст – Золотоноша, Ватутіне, Канів, Сміла, Умань, Черкаси.

«Космічні фантазії» в обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної радиШироко представлена на конкурсі номінація «Декоративно-ужиткове мистецтво» – 103 роботи, які вражають багатоманітністю дитячої фантазії, – вироби з паперу, бісеру, дерева, пластику та інших матеріалів.

Розмаїтістю ідей, образністю, уявою про космос, багатством кольорів та технікою виконання захоплює номінація образотворче мистецтво, до якої було подано 88 робіт.

«Космічні фантазії» в обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної радиНайактивніші учасники цієї номінації – Тальнівський і Городищенський Будинки дітей та юнацтва, позашкільний навчальний заклад «Багатопрофільний молодіжний центр» та комунальний заклад «Шполянський центр дитячої та юнацької творчості учнівської молоді».

Окремим розділом представлено літературу, зокрема, поезію юних вихованців гуртків – це 42 твори, які не залишають байдужими нікого завдяки цікавому задуму, багатству художніх образів, фантазії та мріям про космос.





Source URL: https://oblradack.gov.ua/5846-kosmchn-fantazii-v-oblasnomu-centr-naukovo-tehnchnoii-tvorchost-uchnvskoii-molod-cherkaskoii