Черкащину на Всеукраїнському конкурсі екологічних колективів представлятиме команда «Рубікон» Черкаської ЗОШ №25

28 березня 2019, 09:30

Обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради інформує , що днями на його базі проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».

Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів серед загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

В обласному фінальному конкурсі взяли участь 10 команд, що стали переможцями районного етапу, а саме: Золотоніський, Смілянський, Лисянський, Черкаський, Жашківський, Канівський, Чорнобаївський райони та міста Черкаси, Сміла, Корсунь-Шевченківський.

Учасників конкурсу привітала Людмила Давиденко, директор КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

У відповідності до умов проведення Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти та згідно з рішенням журі право представляти Черкаську область на Всеукраїнському конкурсі екологічних колективів у м. Суми 16-18 квітня 2019 року виборола команда «Рубікон» Черкаської загальноосвітньої школи  I-III ступенів №25 Черкаської міської ради, якій за підсумковими результатами вручено «ГРАН-ПРІ» конкурсу.

Далі перше місце присуджено команді «Екос» Великобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чорнобаївської районної ради, друге місце у колективу «Green team» Хмільнянського НВК Канівської районної ради, третє – у команди «Водограй» Корсунь-Шевченківської гімназії.

Учасники конкурсу були нагороджені грамотами та подяками обласного центру роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/cherkaschinu-na-vseukrainskomu-konkursi-ekologichnikh-kolektiviv-predstavlyatime-komanda-rubikon