Постійною комісією обласної ради погоджено актуальні зміни до обласного бюджету

26 квітня 2019, 12:52

26 квітня 2019 року на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, яке провела голова постійної комісії Світлана Легойда, депутати розглянули внесення змін до рішення обласної ради від 18.12.2018 № 28-20/VII «Про обласний бюджет Черкаської області на 2019 рік».

У засіданні взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

За інформацією директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталії Кравченко, депутатам запропоновано погодити розпорядження облдержадміністрації про розподіл міжбюджетних трансфертів та перерозподіл бюджетних призначень в частині збільшення доходів спеціального фонду на суму 807 775 грн, що спрямовуються на забезпечення співфінансування будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини за рахунок субвенцій з місцевих бюджетів.

Для здійснення природоохоронних заходів здійснюється перерозподіл коштів субвенції бюджету Білозірської об’єднаної територіальної громади у сумі 1 476 тис. грн з видатків споживання на видатки розвитку для створення сучасної моделі поводження з твердими побутовими відходами на території Білозірської сільської ради.

На безповоротній основі виділення із резервного фонду обласного бюджету 103 791 тис. грн на проведення першочергових невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із руйнуванням покрівлі будівлі пральні та пекарні Вікторівського психоневрологічного інтернату, що в Христинівському районі.

Також запропоновано здійснити перерозподіл коштів у межах видатків, раніше погоджених для головних розпорядників коштів та інші.

Пропозиції Департаменту фінансів облдержадміністрації депутатами було підтримано одноголосно.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/postiynoyu-komisieyu-oblasnoi-radi-pogodzheno-aktualni-zmini-do-oblasnogo-byudzhetu