Конкурсна комісія визначила переможця на вакантну посаду керівника комунального закладу

27 вересня 2019, 14:26

27 вересня 2019 року під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка проведено засідання з визначення кандидатури на вакантну посаду керівника комунального закладу – Звенигородський будинок-інтернат для інвалідів та престарілих.

Нагадаємо, що членами комісії, крім посадовців обласної ради, які згідно службових обов’язків курують цей напрямок роботи, є представники громадських організацій та представники колективу, на посаду керівника якого оголошено конкурс.

До участі в конкурсі на цю вакантну посаду директора подали документи три претенденти. Однак у ході розгляду документів одну кандидатуру було відхилено, адже її освітньо-кваліфікаційний рівень не відповідає вимогам для зайняття цієї посади. Інші дві кандидатури: Леоніда Грицика, який зараз виконує обов’язки керівника у вищезазначеному будинку-інтернат, та Василя Довбуша, який донедавна працював головою місцевої райдержадміністрації, були допущені до конкурсу, адже їхні освіта, стаж роботи та інше, відповідають умовам оголошеного конкурсу.

Після жеребкування було визначено черговість презентації програм своїх дій щодо розвитку комунального закладу. Першим це зробив Леонід Грицик, а наступним – Василь Довбуш.  Вони також відповіли на запитання членів конкурсної комісії.

За результатами обговорення та голосування на посаду директора Звенигородського будинку-інтернат необхідну кількість голосів набрав та у підсумку став переможцем конкурсу Леонід Грицик.

Члени комісії також взяли до уваги рішення колективу будинку-інтернат для інвалідів та престарілих, яким працівники підтримали його кандидатуру.

Рішення комісії щодо переможця буде подано для розгляду депутатами обласної ради на пленарному засіданні сесії.

 

 

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/konkursna-komisiya-viznachila-peremozhcya-na-vakantnu-posadu-kerivnika-komunalnogo-zakladu-0