Проведено позачергову сесію Уманської районної ради

26 листопада 2019, 16:33

За інформацією Уманської районної ради, її голова Оксана Супрунець провела пленарне засідання сорок дев’ятої позачергової сесії.

У її роботі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови, ЗМІ.

Під час засідання депутати розглянули та погодили внесення змін до районної програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на  2018-2019 роки; до рішення районної ради від 21.12.2018 №37-1/УІІ «Про районний бюджет на 2019 рік».

Далі затвердили Статут комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради, передавальний акт Уманської центральної районної лікарні до правонаступника комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня»;  Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селища Уманського району та окремо фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Уманської районної ради на 2020 рік.

Підтримано склад Наглядової ради КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради.

Потім депутати проголосували за передачу Юрківського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Уманської районної ради в комунальну власність Паланської ОТГ; закладів загальної середньої освіти, споруд та основних засобів та приміщення рентген-кабінету у комунальну власність Ладижинської об’єднаної територіальної громади.

Затверджено штатний розпис комунального підприємства «Уманьрайрембуд» Уманської районної ради та надано дозвіл на передачу приміщень в оренду.

На завершення розглянуто і затверджено низку проектів землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення села Аполянка Аполянської сільської ради Уманського району; села Краснопілка Краснопільської сільської ради Уманського району; села Оксанина Оксанинської сільської ради Уманського району , а також присвоєно ранг голові та заступнику голови районної ради.

 На сесії було вручено Почесну відзнаку районної ради «За заслуги перед Уманщиною» депутату районної ради Віктору Шилюку за багаторічну сумлінну працю в галузі сільського господарства, впровадження новітніх технологій та вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток населених пунктів району.

 

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/provedeno-pozachergovu-sesiyu-umanskoi-rayonnoi-radi