У Лип'янській ОТГ відкрито пожежно-рятувальний підрозділ

26 грудня 2019, 09:18

Одним із пріоритетних напрямків у справі ефективного захисту населення і територій від пожеж та інших надзвичайних подій чи ситуацій є створення нових та модернізація існуючих підрозділів місцевої пожежної охорони.

Черкащина останні кілька років успішно втілює в життя проекти реформування Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Тож з метою реалізації заходів і завдань у сфері цивільного захисту, спрямованих на підвищення рівня захисту населення 24 грудня в урочистій обстановці відкрито черговий підрозділ місцевої пожежної охорони у с. Лип'янка.

У ході урочистостей почесні гості, перший заступник голови Шполянської РДА Юрій Козоріз, депутат Шполянської районної ради Володимир Потапенко, наголосили на важливості цієї події для громади, а заступник начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області В’ячеслав Перевізник передав ключі від пожежного атомобіля ЗІЛ 130, що допомагатиме місцевому підрозділу у боротьбі з пожежами та надзвичайними ситуаціями. 

 

За інформацією Лип'янської ОТГ


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/u-lipyanskiy-otg-vidkrito-pozhezhno-ryatuvalniy-pidrozdil