Проведено підсумкову нараду КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності»

27 грудня 2019, 14:20

27 грудня 2019 року в комунальному підприємстві «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» обласної ради проведено заходи, де  підбито результати роботи за 2019 рік та окреслено завдання на 2020 рік.

У підсумковій нараді взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Відкриваючи її, директор підприємства Валерій Височин зазначив, що сьогодні 16 років 10 днів як рішенням обласної ради створено комунальне підприємство. Станом на зараз воно має 17 об’єктів та співпрацює з 166 орендарями, з яких 51 бюджетних організацій та 115 комерційних.

Валерій Петрович поінформував присутніх про виконання ремонтних робіт у будівлях, що належать підприємству впродовж 2019 року, та комплексу заходів із енергозбереження і енергоефективності, поточний стан справ, досягнення та проблеми підприємства.

Валерій Височин висловив слова вдячності обласній раді за увагу і підтримку та всьому колективу підприємства за злагоджену продуктивну роботу й напередодні новорічних свят побажав усім присутнім успіхів, щастя, добра та злагоди. 

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови обласної ради перш за все висловив свою позицію щодо вирішення озвучених раніше проблем підприємства та також подякував працівникам, які впродовж року створювали затишок і забезпечували порядок у будівлі й прилеглій до Будинку рад території та інших об’єктів обласної комунальної власності.

Валентин Тарасенко привітав усіх з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим та вручив окремим працівникам Почесні грамоти обласної ради й Почесну грамоту облдержадміністрації.

У роботі наради також взяв участь начальник управління майном обласної комунальної власності Віталій Петров, який зауважив, що днями Президентом України підписано Закон України «Про оренду державного та комунального майна», та наголосив на тому, що у 2020 році будуть суттєво змінюватися всі нормативно-регуляторні акти стосовно здачі в оренду майна.

Привітати колектив КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» завітав і заступник голови Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ Василь Олійник, який ряду працівників вручив відзнаки.

Потім було оголошено накази директора комунального підприємства, згідно з якими відзнаки та премії отримали чимало інших сумлінних працівників.

На завершення підсумкової наради присутні зробили пам’ятне фото біля новорічної ялинки.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/provedeno-pidsumkovu-naradu-kp-upravlinnya-po-ekspluatacii-budinku-rad-i-obektiv-oblasnoi