У Ротмістрівському ЦНАПі завершили ремонт та розширюють надання послуг

22 жовтня 2020, 08:41

До нового року ЦНАП та 2 віддалені робочі місця адміністраторів у громаді будуть ще й з новими меблями та комп’ютерною технікою.

- Ротмістрівська сільська рада стала учасником міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» і отримала допомогу у створенні Центру надання адміністративних послуг для забезпечення доступу до необхідних мешканцям громади послуг в одному місці, у комфорті та прозорих умовах, - констатує голова Ротмістрівської ОТГ Володимир  Ховайба. - У рамках Угоди про партнерство та співпрацю, наш ЦНАП та його віддалені робочі місця будуть забезпечені меблями та комп’ютерною технікою. Зі свого боку, громада провела  ремонт  приміщення під ЦНАП.

 

 

 

 

- Зокрема, забезпечено без бар’єрний доступ – аби люди на інвалідних колясках могли безперешкодно потрапити до приміщення, обладнано також санітарну кімнату для осіб із обмеженими фізичними можливостями, - розповідає керівник Ротмістрівського ЦНАП Надія Солдатенко. - Сьогодні ЦНАП надає мешканцям громади 118 адміністративних послуг. Для зручності людей, ми створили також 2 віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАПу – у селах Ташлик та Макіївка. Там реєструють місце проживання, надають нотаріальні послуги та послуги соціального характеру.

Протягом цього року у громаді ще розширили можливості надання адміністративних послуг: ЦНАП підключено до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Завдяки цьому створено умови для прийому заяв та документів з призначення соціальних допомог, житлових субсидій та пільг в електронному вигляді та передачі їх управлінню соціального захисту населення Смілянської РДА. Крім того, громада є учасником проєкту «єМалятко». З цією метою було укладено узгоджене рішення про співробітництво у сфері державної реєстрації народження з Смілянським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Щоденно тільки до офісу Ротмістрівського ЦНАП звертається до 25 мешканців громади.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://oblradack.gov.ua/u-rotmistrivskomu-cnapi-zavershili-remont-ta-rozshiryuyut-nadannya-poslug