Щастя й злагоди в кожну домівку!

15 листопада 2013, 17:48
«Черкаський край», №92, 15 листопада 2013 року

Шановні хлібороби Тальнівщини, працівники сільського господарства, області, колеги! Сердечно вітаю вас із нашим професійним святом. Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба!

Аграрний сектор економіки тому и іменується базовим, що разом з іншими становить основу життя держави та добробуту її громадян. Нам добре відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.

Нинішнього року дорідна земля Тальнівщини віддячила хліборобам за їхню нелегку працю гарним урожаєм. Колектив нашого підприємства прагне, аби все збіжжя, що надійшло на переробку, було без найменших втрат доведене до необхідних кондицій та стандартів. У своїй роботі ми орієнтуємося на потреби споживача. Для цього підприємство оснащене сучасним технологічним устаткуванням. Ми також забезпечили постійний моніторинг контролю якості продукції та відповідних досліджень. Здійснюємо постійний контроль якості на всіх етапах виробництва – від моменту надходження зерна на елеватори до відвантаження готової продукції споживачам. Фахівці підприємства ведуть ефективні розробки удосконалення технологій випуску продукції, спрямовані на поліпшення якості та зниження собівартості. Це неодмінно позначається на кінцевому результаті.

Покупцями нашого борошна є підприємства з виробництва макаронних виробів, заморожених продуктів, а також хлібопекарські та кондитерські підприємства Київської, Черкаської, Дніпропетровської, Донецької та інших областей України. Уже чимало років покупцями нашої продукції є пекарі й виробники продуктів харчування Молдови, Грузії, Азербайджану, Узбекистану, Ізраїлю, Малайзії, Філіппін, Таїланду, Індонезії, Кенії, Уганди, Гани та інших країн.

Нарощування обсягів сільськогосподарського виробництва, забезпечення високої якості продукції поєднуються з поступовим підвищенням її конкурентоздатності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки нашій спільній роботі полиці наших магазинів усе більше й більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Як депутат обласної ради, всіляко сприяю реалізації на практиці соціальних ініціатив Президента України, виконанню обласної програми «Будуємо нову Черкащину», ініційованої головою облдержадміністрації Сергієм Борисовичем Тулубом, чим можу, допомагаю поліпшувати благоустрій населених пунктів, налагодження торгівлі, комунального обслуговування та вирішувати інші актуальні проблеми життя села.

Вважаю, що майбутнє України залежить від того, як ми, трудівники села, працюємо та господарюємо, як підтримуємо реформи, започатковані Президентом та Урядом.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями наші ниви, хай втілюються в життя наші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять нас стороною природні стихії, а наші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров\'ї! Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Щастя й злагоди в кожну домівку.