Валентина Коваленко привітала дітей на профспілковій ялинці з Новим роком та Різдвом Христовим

06 січня 2015, 17:27
Валентина Коваленко привітала дітей на профспілковій ялинці з Новим роком та Різдвом ХристовимУ ці новорічні дні Федерація профспілок Черкащини традиційно проводить святкові Різдвяні вітання дітей, батьки яких є членами галузевих профспілок області.

На такі вітання завжди запрошується біля трьохсот осіб. Бажаючих потрапити на дійство завжди багато, адже окрім вітань Діда Мороза та Снігуроньки, конкурсів і розваг, перед дітьми розгортається справжнє театралізоване дійство, що його демонструють представники обласного театру ляльок, який очолює депутат обласної ради Любов Величко.

Цьогоріч, напередодні Свят Вечора, привітати дітвору та їхніх батьків завітала голова обласної ради Валентина Коваленко.

Відкрив святкове дійство і привітав присутніх з Різдвом Христовим голова Федерації профспілок Петро Шевченко. Потім він запросив до слова голову обласної ради.Валентина Коваленко привітала дітей на профспілковій ялинці з Новим роком та Різдвом Христовим

Валентина Михайлівна зазначила, що свято Різдва Христового є одним із найочікуваніших у малят. Воно відзначається саме шостого січня, у Свят Вечір. І коли на небі загоряється ясна зіронька, – можна загадувати найпотаємніше бажання і воно збудеться.

Голова обласної ради побажала, щоб діти сьогодні загадали саме таке бажання, щоб весело провели новорічні канікули, щоб у 2015 році у кожну домівку прийшли щастя, радість, добро і благополуччя, а Україна отримала перемогу і здобула мир.

Валентина Михайлівна висловила тверде переконання, що так воно і станеться.Валентина Коваленко привітала дітей на профспілковій ялинці з Новим роком та Різдвом Христовим

– Христос народився. Славімо Його! – з такими словами звернувся до присутніх митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Він побажав усім у новому році Божого благословення на всі дії і задуми та підкреслив, що саме у Різдвяні дні благовістя про мир по-особливому сприймається серцем, тому закликав помолитися Господу, щоб Він дарував мир в Україні і в усьому світі.

А потім малечу біля красуні Ялинки розважали Лісовичок, Кікомора, Дід Мороз, Снігуронька та інші лісові персонажі. Кожного з дітей чекав солодкий подарунок.