На Черкащині вшанували жертв тероризму

16 січня 2015, 12:07
На Черкащині вшанували жертв тероризмуЧергова страшна трагедія на Донбасі – обстріл бойовиками під Волновахою автобуса, в якому їхали мирні жителі, забрала життя 13 людей. Ця подія сколихнула усе українське суспільство. Траурні заходи 15 січня відбулися по всій Україні, зокрема, і на Черкащині. На будівлях закладів та установ були приспущені державні стяги. Опівдні загиблих під Волновахою пом\'янули хвилиною мовчання.

Черкащани доєдналися до акції «Я – це Волноваха». Вони фотографувалися із відповідними плакатами і публікували знімки в Інтернеті. Ні – тероризму таким чином сказали і працівники навчально-реабілітаційного центру «Країна добра Черкаської обласної ради» (НВО № 37). До акції приєднались небайдужі перехожі.
На Черкащині вшанували жертв тероризму
Жителі Сміли висловили своє ставлення до тероризму на траурному мітингу 15 січня 2015 року. Цей захід об’єднав депутатів та працівників виконавчого апарату районної і виконкому міської рад, районної державної адміністрації, сільських голів, громадян міста та району.

Виступаючі зауважували, що життя героїв і жертв не повинні бути покладені намарно, закликали до єдності і гуртування. В єдності і є та сила, що здолає і російський, і світовий тероризм.