Низка районних рад Черкащини ухвалили бюджети

23 січня 2015, 18:40
Низка районних рад Черкащини ухвалили бюджети 23 січня у низці районів Черкащини відбулися сесії районних рад. На них народні обранці розглянули та ухвалили проекти бюджетів на 2015 рік. Зокрема, засідання провели Городищенська, Шполянська, Звенигородська, Христинівська, Тальнівська, Кам’янська районні ради.

Депутати Христинівської, Городищенської, Шполянської, Тальнівської, Кам’янської районних рад, окрім бюджету району, розглянули і ухвалили ще й програми соціально-економічного розвитку районів.

Окрім цього, шполянські депутати проголосували за «Звернення депутатів Шполянської районної ради до Президента України, Прем\'єр-міністра України та Голови Верховної Ради України щодо не підтримання зниження соціальних стандартів оцінки діяльності працівників освіти».Низка районних рад Черкащини ухвалили бюджети А їхні колеги з Тальнівщини прийняли звернення до Президента України, Прем’єр-Міністра України, голови Верховної Ради України щодо надання пільг громадянам, потерпілим внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Депутати Камянської районної ради з метою посилення уваги до потреб ветеранів війни та праці, інвалідів, громадян, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, одиноких непрацездатних громадян, забезпечення їх належного соціального захисту у 2015 році внесли зміни до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

Також народні обранці розглянули і інші питання.