Військовослужбовці в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України прийняли присягу

31 січня 2015, 16:47
Військовослужбовці в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України прийняли присягу31 січня 2015 року сімдесят чотири курсанти-прикордонники Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім. Ігоря Момота прийняли присягу на вірність українському народові. З цією подією майбутніх захисників рубежів держави приїхали привітати перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький, голова обласної громадської організації прикордонників ветеранів Микола Журавель та член організації Олег Чернишов, батьки та рідні курсантів.

Вітаючи молодих військовослужбовців, начальник Центру Дмитро Коцеруба побажав колегам витримки, наполегливості та удачі під час виконання службових і бойових обов’язків, а також зауважив, що прийнявши присягу на вірність народу в непростий для країни час, вони повинні «з честю та гідністю виконувати усі завдання із захисту суверенітету та незалежності України».

У своєму вітальному слові перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова звернулася і до прикордонників, і до працівників центру, і до батьків, які прибули сюди з багатьох куточків нашої великої країни.Військовослужбовці в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України прийняли присягу

Вона зазначила, що сьогодні, коли на сході йде війна, коли здійснюється пряма агресія Російської Федерації щодо України, не кожен наважиться іти до війська і обрати таку нелегку та дуже відповідальну службу – прикордонника.

– Пам’ятайте, що від вашого ставлення до виконання службових обов’язків, від ваших дій і вчинків, життєвої позиції кожного, багато в чому залежатимуть долі мільйонів українців і держави в цілому!.. Сьогодні на вас покладено велику місію, й ми горді тим, що в нас є такі відважні та свідомі громадяни, які готові у будь-який час виступити на оборону державних кордонів, – наголосила вона.