Черкаській обласній телерадіокомпанії «Рось» – 25 років

13 лютого 2015, 18:25
Черкаській обласній телерадіокомпанії «Рось» – 25 років13 лютого ЧОДТРК «Рось» відзначила ювілей своєї діяльності. Обласному мовнику виповнюється 25 років. Нині телерадіокомпанія – потужний засіб масової інформації регіону. До його структури входять телеканал «Рось», обласне проводове радіо та ФМ-радіо «Рось».

Привітати колектив телерадіокомпанії з ювілеєм прийшли голова обласної ради Валентина Коваленко, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Сергій Пасічник, керівник обласної профспілки працівників культури Василь Марштупа. Вони відзначили високий професіоналізм працівників «Росі» та суспільну значущість їхньої роботи для життя регіону. Окремих працівників за значні успіхи у роботі нагородили почесними грамотами.Черкаській обласній телерадіокомпанії «Рось» – 25 років

– Я спостерігаю, що «Рось» стає якіснішою, демократичнішою. І я вам хочу побажати, щоб ви не були «обслуговуючим персоналом» влади. Будьте незалежними, критикуйте, і ви будете завжди цікавими, – відзначила у своєму виступі перед «росянами» Валентина Коваленко. – «Рось» має дуже глибокі традиції просвітницького характеру. Ви висвітлюєте життя усієї Черкащини. Кожна бабуся з села, коли бачить себе на екрані, дуже цим пишається. «Рось» має бути як канал, який висвітлює життя саме територіальної громади. Завдяки вам громада може розповідати про своє життя, свої проблеми. Люди мають право бачити себе і чути себе, і впливати на процеси, які відбуваються в області.Черкаській обласній телерадіокомпанії «Рось» – 25 років

Нині ЧОДТРК «Рось» створює власний якісний телерадіопродукт: це інформаційно-аналітичні програми, публіцистичні, культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, розважальні та дитячі. Вітаючи колег зі святом, генеральний директор телерадіокомпанії Михайло Калініченко зазначив, що робота на телебаченні і радіо – це щодення боротьба за якісний продукт і прихильність слухачів і глядачів.

– Я думаю, що 25 років – це є той етап, який дозволяє нам сказати найголовніше: що Черкаська обласна державна телерадіокомпанія відбулася, що вона є лідером у галузі телебачення в Україні і є взірцем для багатьох колег у своїй роботі, – наголосив Михайло Михайлович.