Відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

14 лютого 2015, 13:47
Відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка14 лютого 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко взяла участь в урочистому нагородженні переможців ІІІ-го обласного етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

З привітальним словом до юних шанувальників українського слова звернулися голова обласної ради Валентина Коваленко, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський та ректор обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна.

– Вітаю вас, дорогі колеги – вчителі. Бажаю вам отримувати масу задоволення від того врожайного ужинку рідного слова, яке ви глибоко засіяли, виховали у наших дітях. І ми сьогодні маємо чудову нагоду потішитись результатами вашої праці. Ми вболіваємо за те, щоб ваші вихованці показали якнайкраще свій глиб щирої української душі, бо в нашому складному часі, важкому сьогоденні, ми маємо добре знати нашу історію, своє рідне слово й родове коріння, – зауважила Валентина Михайлівна та побажала усім присутнім успіхів, творчого горіння і самобутності у роботі.Відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Голова обласної ради вручила кільком вчителям і викладачам, які виховали талановиту молодь, Почесні грамоти обласної ради та книги.

Гості й організатори свята вручили переможцям обласного етапу нагороди – дипломи та подарунки й побажали завзяття і натхнення у виконані завдання IV (заключного) етапу конкурсу.

Окрасою свята стали вокально-хореографічні композиції дитячих і юнацьких аматорських ансамблів та юних шанувальників Шевченкового слова з різних навчальних закладів Черкащини.