Валентина Коваленко взяла участь у молебні за укріплення духу і тіла Надії Савченко

27 лютого 2015, 18:53
Валентина Коваленко взяла участь у молебні за укріплення духу і тіла Надії Савченко27 лютого 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко взяла участь у молебні за укріплення духу і тіла Надії Савченко.Валентина Коваленко взяла участь у молебні за укріплення духу і тіла Надії Савченко
Мужня льотчиця перебуває в ув’язненні в Росії і вже майже вісімдесят днів голодує, протестуючи проти свавілля режиму Путіна і незаконного її арешту.

Молебень у Свято-Троїцькому соборі провів митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан.

Звертаючись до вірян, митрополит Іоан наголосив, що Надія та її душа бореться з Антихристом, а тіло протистоїть усій путінській системі. Ось чому вони намагаються зламати дух відважної сміливої українки.

Митрополит закликав усіх хоч часточкою, хоч одним будь-яким добрим вчинком, молитвою підтримати Надію Савченко, щоб оця наша сила донеслася до Господа і нашу Надію вдалося визволити.

Голова обласної ради в інтерв’ю засобам масової інформації сказала, що сьогодні вранці з Інтернету дізналася інформацію, що нашій мужній незламній жінці, яка не припиняє голодування, загрожує смерть.Валентина Коваленко взяла участь у молебні за укріплення духу і тіла Надії Савченко
Тому з’явилася ідея провести молебень і підтримати боротьбу Надії, яка без перебільшення є символом України, уособлює нашу націю.

– Ми молимося, щоб у Надії вистачило сил у її важкій, нелегкій боротьбі, щоб вона вистояла. У нас є впевненість, що так і буде. І ми неодмінно переможемо, звільнимося від кайданів «російського брата», – наголосила Валентина Коваленко.