Наталія Кравцова взяла участь у підсумковій колегії Департаменту соціального захисту

27 лютого 2015, 16:15
Наталія Кравцова взяла участь у підсумковій колегії Департаменту соціального захисту27 лютого 2015 року перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова взяла участь у роботі колегії Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, на якій було підбито підсумки діяльності структурних підрозділів Черкащини за 2014 рік.

Робота колегії розпочалася з привітання іменинників та хвилини мовчання на знак вшанування загиблих військовослужбовців та мирних жителів на сході України під час проведення АТО.

А потім директор Департаменту Руслан Чикало ознайомив присутніх з новими призначеннями керівників у районах та окремих закладів соціальної опіки, що підпорядковані департаменту.

Звітуючись перед присутніми про роботу у 2014 році, він охарактеризував стан справ із забезпечення реалізації державної політики у сфері соціально-трудових відносин, оплати і належних умов праці; соціальної підтримки населення, у тому числі сімей з дітьми, малозабезпечених сімей, ветеранів, інвалідів, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, інших категорій осіб, які згідно із чинним законодавством України мають право на пільги та надання житлових субсидій населенню, забезпечення ведення обліку осіб, що мають право на пільги згідно із законодавством України.Наталія Кравцова взяла участь у підсумковій колегії Департаменту соціального захисту

Окремо Руслан Чикало зупинився на вдосконаленні діяльності управлінь і закладів соціального захисту з органами виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, профспілками, роботодавцями тощо.

Перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, виступаючи на колегії, зазначила, що, крім основних завдань, що їх виконували працівники департаменту, у минулому році додалося ще роботи з переселенцями, а також родинами учасників АТО.

Наталія Олегівна розповіла про заходи, що їх здійснює обласна рада і її депутатський корпус для стабілізації соціально-економічної ситуації та підтримки населення, яке потребує тієї чи іншої допомоги. Насамперед, щодо прийняття і виконання ряду обласних програм, підвищення ефективності в діяльності комунальних підприємств, закладів і установ, що є власністю територіальних громад та інше.

Наталія Кравцова подякувала всім працівникам соціальної сфери за їх витримку, сумлінну працю та розуміння своєї високої відповідальності за долю тих людей, якими вони опікуються.

У роботі колегії взяли також участь заступник голови облдержадміністрації-керівник апарату ОДА Віталій Коваль та голова Федерації профспілок області Петро Шевченко.