Відбулося засідання постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення обласної ради

02 березня 2015, 17:56
Відбулося засідання постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення обласної ради2 березня 2015 року проведено засідання постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення обласної ради. Його вела голова комісії Наталія Горбенко.

У роботі постійної комісії взяла участь голова обласної ради Валентина Коваленко.

Серед питань порядку денного, внесеного на розгляд, значилися питання, що попередньо заплановано на пленарне засідання обласної ради.

Одним з перших члени комісії розглянули проект Стратегії регіонального розвитку Черкаської області на період до 2020 року. Інформував заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Роман Карманнік.

Відбулося засідання постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення обласної радиВін зазначив, що проект Стратегії визначає чотири пріоритетних напрями, а саме: конкурентоспроможність регіону;розвиток сільської території; розвиток людського потенціалу; екологічна безпека та збереження довкілля. Після затвердження на сесії розпочнеться її реалізація. Але департамент готовий і надалі співпрацювати із містами і районами, щоб вдосконалювати цей документ.

Роман Володимирович інформував також і про програму економічного і соціального розвитку області на 2015 рік, що є, за його словами, однією із складових Стратегії регіонального розвитку Черкащини.

Члени комісії заслухали також заступника директора Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Тетяну Митюк, яка ознайомила присутніх зі звітом про виконання обласного бюджету за 2014 рік, а також із запропонованими змінами до рішення обласної ради від 21.01.2015 № 36-1/VI «Про обласний бюджет на 2015 рік».

На завершення роботи депутати обласної ради – члени комісії розглянули запропоновані Департаментом соціального захисту населення зміни до обласної комплексної програми «Турбота» на 2014 – 2020 роки, з якими ознайомив заступник директора департаменту Олег Шимчук.

Члени комісії рекомендували усі питання порядку денного внести на розгляд сесії.