Виїзне засідання постійної комісії обласної ради

03 березня 2015, 20:09
Виїзне засідання постійної комісії обласної ради3 березня 2015 року у м. Умань відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу, яку провела голова комісії Галина Кучер.

У ході роботи депутати заслухали звіт про виконання обласного бюджету в 2014 році та розглянули питання про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік.

Члени комісії підтримали внести на розгляд сесії проекти «Стратегії регіонального розвитку Черкаської області на період до 2020 року» й Програми соціального і економічного розвитку області на 2015 рік, що містять комплекс заходів, спрямованих на розвиток і модернізацію основних галузей виробничої та соціальної сфери, підвищення конкурентоспроможності економіки області, зниження енергозатрат виробництва, розвиток сільських територій, екологічну безпеку та збереження довкілля, а також посилення соціального захисту населення й зниження рівня безробіття в області.

Також депутати заслухали й обговорили інформацію про виконання ряду обласних програм, що перебувають на контролі постійної комісії.

Під час засідання члени постійної комісії розглянули ряд інших профільних питань.