Трагічно загинув депутат обласної ради, патріот і захисник України

31 березня 2015, 17:25
Трагічно загинув депутат обласної ради, патріот і захисник УкраїниВійна на Сході України продовжує приносити страшні звістки в українські родини, у села та міста нашої держави. Страшно визнавати, що у двадцять першому столітті в Україні від рук терористів із сусідньої держави гинуть найкращі чоловіки – цвіт нації і опора для своїх родин.

Президія, депутатський корпус та виконавчий апарат обласної ради висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої і непоправної втрати – смерті героя-захисника рідної України, депутата обласної ради Анатолія Михайловича Чупилки.

Анатолій Чупилка був дообраний до обласної ради у вересні 2014 року по мажоритарному округу м. Канева. З літа минулого року обороняв країну від російського агресора.

Спочатку Анатолій Михайлович служив у добровольчих військах, пізніше був мобілізований до Збройних сил України, а в останні місяці героїчного життя у складі 90-ого аеромобільного батальйону під шквальним вогнем у зруйнованому донецькому аеропорту, виконував свій військовий обов’язок – відстоював мир і соборність рідної Української землі.

Ще 13 січня 2015 року Анатолій Чупилка, перебуваючи в короткій відпустці на Черкащині, особисто зустрічався з головою обласної ради Валентиною Коваленко та розповідав про ситуацію на фронті, потреби побратимів-«кіборгів». А вже 17 січня, після останнього бою за Донецький аеропорт, зв’язок із бійцем обірвався…

Світла пам’ять про його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, земляків і бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Анатолія Михайловича – справжнього патріота та Героя!

Прощання із Анатолієм Чупилкою відбудеться завтра об 11.00 біля Канівського міського Будинку культури, потім громада проведе його в останню путь пішою ходою.

Слава Героям! Герої не вмирають!