На Тальнівщині попрощалися з Героєм

31 березня 2015, 20:27
На Тальнівщині попрощалися з Героєм28 березня 2015 року жителі села Павлівка Перша та всієї Тальнівщини прощались із земляком, 23-річним патріотом і захисником України Віталієм Малишом.

Молодий, енергійний, веселої вдачі, він не пошкодував свого життя, аби в нашому краю та у всій Україні був мир і спокій.

Загинув Віталій 28 серпня 2014 року у нерівному бою з терористами і окупантами в зоні проведення антитерористичної операції під Іловайськом, захищаючи територіальну цілісність України.
На Тальнівщині попрощалися з Героєм
Громада Тальнівщини в скорботі низько схилила голови перед подвигом воїна, який до кінця виконав свій громадянський обов’язок, зберіг вірність присязі. Не стало дорогого синочка, не стало брата, не стало доброго юнака.

Смуток, біль і велика жалоба огортають душу, коли гинуть молоді, сильні й найкращі діти України. Ніщо не замінить непоправної втрати і не загоїть тяжкої душевної рани.

Мужнього героя посмертно нагороджено Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної ради і відзнакою «За заслуги перед Черкащиною».

Світлий і чистий образ Віталія Васильовича назавжди залишиться з нами як приклад безмірної любові до рідної землі, до рідної держави.