Для захисту Батьківщини передали ще одне авто

23 квітня 2015, 18:05
Для захисту Батьківщини передали ще одне автоДепутат обласної ради Олександр Олійник, він же віце-президент «Фонду допомоги АТО» 23 квітня передав ще один автомобіль бійцям для захисту територіальної цілісності на Сході України. Вручення відбулося на Соборній площі біля Будинку рад. Цього разу таке необхідне авто отримали бійці 129 окремого розвідувального батальйону, у якому службу несуть земляки з Умані і Черкащини.

Олександр Олійник розповів, що разом з громадськими волонтерськими організаціями і небайдужими громадянами продовжує надавати посильну допомогу військовослужбовцям в зоні проведення антитерористичної операції.

Для захисту Батьківщини передали ще одне авто – Завдяки діяльності «Фонду допомоги АТО» м. Умань на передову відправлено близько двадцяти транспортних засобів, привезених з-за кордону, – розповідає Олександр Олійник. – Не вперше активну допомогу у придбанні автомобілів надавала діаспора міста Манчестера. На превеликий жаль, доставці таких машин в Україну заважають багато перешкод, особливо, на митниці. Фактично до законодавства вже стільки часу не внесено змін, які б спрощували перевезення автомашин для потреб бійців на Сході України.

Олександр Володимирович зазначив, що і зараз два автомобілі чекають на проходження процедур, щоб потім їх можна було передати на передову.

Окрім авто, бійцям на схід депутат передав і захисні шоломи, і одяг, і різні речі, що стануть у нагоді нашим захисникам.