Вихованці КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради» з нагоди свята отримали подарунки

02 червня 2015, 20:28
Вихованці КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради» з нагоди свята отримали подарунки2 червня 2015 року в комунальному закладі «Обласний навчально-реабілітаційний центрі «Країна добра» для дітей із вадами слуху відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Для дітлахів тут організували чудове свято. Вихованці навчально-реабілітаційного центру поринули у світ захопливих пригод і отримали незабутні враження.

На свято завітали почесні гості – перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова і головний спеціаліст відділу спеціальної та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Овчаренко.

Вихованці КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради» з нагоди свята отримали подарункиЗвертаючись до присутніх, Наталія Кравцова щиро привітала дітей зі святом та побажала присутнім усіляких гараздів, а головне – миру та здоров’я. Також Наталія Олегівна побажала вихованцям закладу добре відпочити під час канікул, щоб восени із новими силами стати до навчання, а колективу пообіцяла, що обласна рада і надалі усіляко підтримуватиме «Країну добра».

Наостанок перший заступник голови обласної ради вручила діткам подарунки – розвиваючі настільні ігри, що стануть у нагоді під час відпочинку у літньому пришкільному таборі.

На знак подяки, вихованці центру влаштували почесним гостям справжнє свято із конкурсами і вікторинами, не залишивши байдужими жодного з присутніх.