Голова обласної ради провела особистий прийом громадян

03 червня 2015, 17:14
Голова обласної ради провела особистий прийом громадян 3 червня 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко провела особистий прийом громадян. Люди зверталися з проханнями про допомогу у вирішенні як особистих проблем, так і громадських питань.

Значна частина громадян звернулися до Валентини Коваленко щодо надання матеріальної допомоги на лікування чи вирішення інших соціально-побутових проблем. Деякі – просили юридичної консультації, щодо здійснення підприємницької діяльності. Скаржилися люди на роботу органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів тощо.

Голова обласної ради провела особистий прийом громадян Серед інших, звернувся інвалід І групи, композитор Микола Плашкевич щодо надання йому матеріальної допомоги на лікування та допомоги у виданні музичних творів на компакт-дисках із авторськими піснями патріотичного змісту.

Підприємці з с. Червона Слобода Черкаської області, що надають ритуальні послуги, звернулися стосовно допомоги у вирішенні питання перешкоджання їхній підприємницькій діяльності у згаданій сфері надання послуг громадянам, що здійснюється з боку сільської ради та місцевого комунального підприємства.

Голова обласної ради провела особистий прийом громадян Також звернулися представники обласної організації «Громадська організація людей з обмеженими можливостями «День» на чолі з її головою Олександром Прилуцьким щодо підтримки ініціативи громадської організації у питанні будівництва житла соціально незахищеним верствам громадян. Крім того, він попросив сприяння у питаннях збільшення видатків із бюджету на фінансування видавничої справи в області, а також щодо організації й проведення книжкового форуму видавців із метою популяризації їхньої продукції та залучення інвесторів і зацікавлених осіб до співпраці.

Усім громадянам, які цього дня звернулися до голови обласної ради під час особистого прийому, були надані фахові відповіді і роз’яснення, а також інша допомога, що входить до повноважень голови обласної ради.