Благодійники забезпечили військових автомобілем

10 червня 2015, 18:18
Благодійники забезпечили військових автомобілемЩе один автомобіль поїхав на допомогу нашим бійцям. 10 червня біля Будинку рад відбулася передача машини MITSUBISHI Pajero та необхідних речей в зону АТО бійцям Національної Гвардії 6-го батальйону І-го взводу роти спецпризначення. Машину пригнали з-за кордону, відремонтували і пофарбували.

Таку необхідну допомогу військові отримали завдяки небайдужим черкащанам та підтримці керівника благодійного фонду «Фонд допомоги АТО», депутата обласної ради Олександра Олійника, європейської волонтерської організації «BLUE/YELLOW» та громадської організації «Наш батальйон». Як розповів представник цієї громадської організації Костянтин Бевзенко, автомобіль буде виконувати дуже важливі завдання на передовій.
Благодійники забезпечили військових автомобілем
– Також сьогодні ми передаємо для потреб військових харчі, накладки для поламаних кінцівок, медичні ноші, балаклави, тактичні рукавиці, приціли, ліхтарі та інші потрібні речі, – повідомив Костянтин Бевзенко. – Зараз збирати допомогу для армії стало набагато складніше. Люди вже вичерпали свої матеріальні ресурси, стали біднішими і втомилися від війни, – поскаржився волонтер.

Та військові і надалі потребують підтримки, зауважив представник батальйону Нацгвардії Юрій Потапенко.

– Таким подарункам ми радіємо, як діти. Адже завдання доводиться виконувати складні, а технічне забезпечення не завжди на високому рівні. Тому ми дуже вдячні волонтерам за підтримку, – підкреслив військовий.