Відбулося засідання сесії Кам’янської районної ради

11 червня 2015, 15:41
Відбулося засідання сесії Кам’янської районної ради10 червня 2015 року відбулося продовження 34 сесії районної ради VI скликання, провів засідання голова районної ради Сергій Морозов.

В роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Василь Касян, голова райдержадміністрації Сергій Сундуков та його перший заступник Богдан Солошенко, начальники відділів і управлінь райдержадміністрації, керівники установ та організацій, міський та сільські голови, керівники правоохоронних органів, представники засобів масової інформації, помічник Народного депутата Сергія Рудика.

Депутати заслухали звіт начальника управління економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації про виконання програми економічного і соціального розвитку району за І квартал 2015 року. Внесли зміни до районного бюджету на 2015 рік.

З метою організації належної роботи управління соціального захисту населення райдержадміністрації в зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2015 № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій», яка передбачає суттєве спрощення механізму звернення для громадян, які потребують соціальної підтримки та скорочення термінів очікування соціальних виплат, депутати затвердили районну програму вдосконалення роботи управління соціального захисту населення Кам’янської районної державної адміністрації за принципом «Єдиного вікна» на 2015 рік.

Прийняли рішення про зміну типу, перейменування закладу з Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Кам’янської районної ради Черкаської області на Кам’янську загальноосвітню спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів Кам’янської районної ради Черкаської області та затвердження Статуту в новій редакції.

Внесли зміни до Статуту Кам’янського комунального підприємства «Камархпроект», за власною заявою звільнили директора підприємства «Камархпроект» Слєпченка М.О. та призначили тимчасово виконуючим обов’язки директора Гирича В.Д.

Депутати районної ради одноголосно схвалили звернення щодо відновлення роботи Державного підприємства «Кам\'янський спиртогорілчаний комбінат» до Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України з питань промисловості та регуляторної політики і підприємництва, Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт».