Валентина Коваленко вручила нагороди демобілізованим військовим

13 червня 2015, 13:43
Валентина Коваленко вручила нагороди демобілізованим  військовимВихідного дня, 13 червня 2015 року, вранці на Соборній площі м.Черкаси урочисто зустріли близько 100 бійців 14-го окремого мотопіхотного батальйону.На початку мужнім захисникам вручили пахучий коровай , що вирощений на нашій рідній землі, тієї землі, яку героїчні воїни захищали на Сході України.

Рідні і близькі, хто зустрічав військових, не ховали сліз радості, адже, виконавши свій обов’язок, з фронту повернулися всі живими і неушкодженими.Валентина Коваленко вручила нагороди демобілізованим  військовим

Зі щасливим поверненням бійців батальйону привітала також голова обласної ради Валентина Коваленко, яка сердечно подякувала їм за сумлінне ставлення до виконання свого громадянського обов’язку, професіоналізм, відданість Батьківщині та українському народові.

Валентина Михайлівна виконала почесну місію – славним нащадкам козацького роду вручила відзнаку «365 років утворення української козацької держави на честь ювілею та проголошення міста Чигирин столицею української держави». Удостоїлися такої високої нагороди вісім осіб солдатського і сержантського складу батальйону.