Керівники області вшанували пам\'ять жертв війни з гітлерівськими загарбниками

22 червня 2015, 14:42
Керівники області вшанували пам'ять жертв війни з гітлерівськими загарбниками22 червня 2015 року в м. Черкаси з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні на Пагорбі Слави проведено покладання квітів та вшанування жертв війни з німецько-фашистськими загарбниками.

У заходах взяли участь голова обласної ради Валентина Коваленко, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, ряд депутатів обласної ради, керівники структурних підрозділів виконавчої гілки влади, представники ветеранської організації та громадськості.

Розпочалося вшанування захисників Батьківщини урочистою ходою до підніжжя монумента Матері-Вітчизни, де під звуки духового оркестру присутні виконали Гімн України.Керівники області вшанували пам'ять жертв війни з гітлерівськими загарбниками

Покласти квіти до монументу прийшли нащадки тих, хто захищав рідну землю від німецько-фашистських загарбників у 1941-му та ціною неймовірних зусиль переміг ворога у 1945 році.

Так було і буде завжди – і через десятки років, і через століття, адже пам’ять про подвиг дідів і прапрадідів непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Підтвердження цьому – героїзм і мужність, з якими нащадки колишніх воїнів захищають рідну землю від нинішніх агресорів на Сході України.