Щасливого і успішного «проростання» в нову Україну побажала голова обласної ради випускникам університету

24 червня 2015, 14:48
Щасливого і успішного «проростання» в нову Україну побажала голова обласної ради випускникам університетуГолова обласної ради Валентина Коваленко взяла участь в урочистих заходах з нагоди чергового випуску студентів Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, що відбувся 24 червня 2015 року.

Вітаючи нинішніх випускників, голова обласної ради побажала, щоб вони зреалізували все намріяне та задумане. А ще сказала, що дуже хотілося, щоб цей, 2015-й, надзвичайно насичений різними подіями, рік, став відправною точкою, щоб всі ми почали рух в абсолютно нову, справді успішну Україну. Щоб кожен в собі подолав отого раба стереотипів, щоб новим зором побачили себе в собі і себе в світі, а світ – нас як українців.

– Ми мусимо змінювати багато чого. Ви здобули міцні знання і маєте бути першопрохідцями тих реформ, що плануються в нашій державі, – наголосила Валентина Коваленко і побажала щасливого і успішного «проростання» в нову Україну.Щасливого і успішного «проростання» в нову Україну побажала голова обласної ради випускникам університету

Валентина Коваленко принагідно подякувала всім тим, хто долучився своїм досвідом, знаннями, коли сама відточувала у цих стінах своє наукове перо, а згодом навчала студентів.

Випускників університету привітали також голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, міський голова м. Черкаси Сергій Одарич, ректор Олександр Черевко, батьки.

Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан прочитав молитву, побажав молодим спеціалістам досягти всіх важливих життєвих цілей і з настоятелем каплички перших слов\'янських просвітителів та проповідників християнства Кирила і Мефодія, що височить поруч з навчальним корпусом, провели обряд освячення святою водою і благословили в добру путь.