Валентина Коваленко привітала працівників Черкасирибоохорони з професійним святом

14 липня 2015, 18:33
Валентина Коваленко привітала працівників Черкасирибоохорони з професійним святомЩорічно у другу неділю липня своє професійне свято відзначають працівники рибного господарства України. 14 липня голова обласної ради завітала до Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Черкаській області, щоб привітати колектив із Днем рибалки.

У своєму вітальному слові Валентина Коваленко зазначила, що розвитку галузі рибного господарства на Черкащині приділяють значну увагу. Так, минулоріч обласною радою була затверджена програма розвитку рибного господарства водойм Черкаської області на 2014-2020 роки. Вона спрямована на реалізацію в області державної політики щодо сприяння розвитку рибного господарства, зміцнення її виробничого і науково-технічного потенціалу, формування розгалуженої інфраструктури, координацію діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій з метою розв’язання найважливіших проблем функціонування рибогосподарського комплексу області, створення сприятливих умов для стабілізації та нарощування обсягів вилову і виробництва рибної продукції, підвищення ефективності використання рибних запасів, вжиття заходів щодо їх відтворення та охорони.

– Шановні працівники Черкасирибоохорони! Щиро вітаю вас із Днем рибалки! Бажаю вам міцного здоров’я, творчих здобутків і наснаги. Нехай ваші дні будуть наповнені приємними враженнями, а черкаські водойми – рибою. Щиросердно зичу кожному з вас сімейного благополуччя і мирного неба, – з такими словами звернулася до працівників Черкасирибоохорони Валентина Коваленко.

Також голова обласної ради вручила начальнику Черкасирибоохорони Дмитру Дядику Почесну грамоту обласної ради.