ВАТ «Золотоніський машинобудівний завод ім. І.І. Лепсе» приєднається до виконання програми енергозбереження в області

04 серпня 2015, 15:56
ВАТ «Золотоніський машинобудівний завод ім. І.І. Лепсе» приєднається до виконання програми енергозбереження в областіДнями керівник КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» Анатолій Хмільківський зустрівся з директором «ВАТ Золотоніський машинобудівний завод ім. І.І. Лепсе» Віктором Калинюком та головою правління підприємства Володимиром Дядченком. У ході зустрічі було обговорено питання роботи підприємства, в умовах часткового завантаження, збільшення виробничих потужностей за рахунок внутрішніх замовлень.

Сторонами було визначено пріоритетні напрямки співпраці, а саме – можливість виробництва твердопаливних котлів, газогенераторних установок та обладнання із забезпеченню виробництва пелет та брикетів. Ця продукція має всі шанси бути конкурентоспроможною на ринку України.

ВАТ «Золотоніський машинобудівний завод ім. І.І. Лепсе» приєднається до виконання програми енергозбереження в області«Для успішної реалізації цієї програми, ми залучаємо інвестора саме в секторі енергоефективності для того, щоб високотехнологічне обладнання, яке ми встановлюємо на об’єктах соціальної інфраструктури області вироблялося саме тут – на наших підприємствах. Адже, це сприятиме не тільки збільшенню кількості робочих місць й надходженню податків до місцевого бюджету, а й сприятиме відновленню економіки регіону, промислового потенціалу Черкащини», – наголосив Анатолій Хмільківський.

Слід зауважити, що Агентство розвитку Черкащини постійно співпрацює із потужними підприємствами області щодо відновлення їхнього виробничого потенціалу, адже останні мають усі можливості не лише забезпечувати потреби внутрішнього ринку регіону, робочі місця жителям, але й виробляти вітчизняний конкурентоздатний продукт.